Keuze uit drie WordPress thema's

Online voorbeeld voor een restaurant: Proeverij de Bank. Zo krijgt u er drie.

Zelf een thema gekozen? Dan gaat Metziontwerp daar mee aan de slag. Door goed overleg kan uw site snel klaar zijn. 

 Thema’s Ocean WP, Neve en Rife Free zijn gebruikt in de drie filmpjes die hieronder staan. De betaalde versies van alle thema’s hebben nog veel meer mogelijkheden. Oceanwp wordt ook door anderen veel gebruikt.

Aan alle thema’s kan heel veel naar smaak aangepast worden. Ze zijn alle drie snel.  (Deze sites met de gratis versies.) Allemaal een prima keuze. Gemaakt met de gratis versie Elementor pagebuilder en gratis plugins.

Op YouTube

Snel, heel veel mogelijkheden. Op dit filmpje met andere layout dan de site die ook met OWP is gemaakt. Klik op de afbeelding om op YouTube nog een versie te bekijken.

Supersnel, door gebruik van Elementor pagebuilder toch heel veel mogelijkheden. Ook deze multiwebsite is met Neve gemaakt. 

Snel, veel mogelijkheden, boxed ( zoals in dit voorbeeld) of full layout ( breed zoals OceanWP is) mogelijk. Met verborgen sidebar, klik op icoontje helemaal recht in menu. Hoover je erover verschijnt het woord info. Hieronder staat nu reserveer, maar daar kan van alles komen.

Iets extra's

Metziontwerp kan zorgen dat er iDeal betalingen via uw site mogelijk zijn. U heeft dan een zakelijke bankrekening nodig en een Mollieaccount of een andere payment service.

Ook mogelijk: Een door Metziontwerp gemaakte QR code. Deze gaat naar  website Metziontwerp.nl. 

kale man in stoel ( Max Jacob schoon)

Geen webshops

Metziontwerp maakt alleen eenvoudige websites. Voor een webshop, zelfs een eenvoudige, is veel meer nodig.